23 Agency storitve

Želimo vas spoznati, se skupaj spopasti z izzivi in vam s širino naših storitev pomagati rasti na dolgi rok.

Vse, kar potrebujete, je zgodba, prava strategija, odličen načrt in skupino strokovnjakov, ki bo poskrbela za odlične rezultate. 

Naj vam pomagamo.

Icon Image

Svetovanje

Če svojo predstavitev šele načrtujete, vam glede na posebnosti posla ali panoge svetujemo na kakšen način se je lotiti, kateri kanali so za vas najbolj primerni in pomembni, pripravimo vam lahko marketinško in oglaševalsko strategijo, ali pa vam ponudimo celostno storitev.

Icon Image

Grafično oblikovanje

Izdelamo vam lahko logotip, vizitko ali celostno grafično podobo podjetja. Poskrbimo tudi za grafično podobo vaše spletne strani ali trgovine. Za vas oblikujemo tudi oglase/bannerje, ki dosegajo nizke stroške na klik, nadpovprečne konverzijske stopnje ali pa preko teh vaš produkt ali storitev predstavimo na zelo eleganten in, v skladu s komunikacijsko strategijo, primeren način.

Icon Image

Spletne strani in trgovine

Že veste, da je danes vaša spletna stran ali trgovina vaš najpomembnejši prodajalec? Verjetno si nihče ne želi slabega prodajalca, zato nas pokličite in se z nami dogovorite za sestanek, kjer vam bomo svetovali, kakšna spletna stran, trgovina ali landing page je za vaše poslovanje najbolj primerna. Za predstavitev vaših storitev, izdelkov ali ostale ponudbe vam izdelamo moderno spletno stran ali trgovino, prilagojeno tudi za mobilne naprave in tablice.

Icon Image

Vsebinski marketing

Vsebina oz. zgodba je dandanes ključna v marketinškem procesu. Brez prave zgodbe je vaša storitev oz. izdelek samo še en od mnogih na tržišču. Ker se tega zavedamo, vam s pomočjo pravega briefa in s pomočjo kreativnega direktorja pripravimo optimalno vsebino, ki jo vključimo v strategijo pojavljanja.

Icon Image

Vodenje družbenih omrežij

Poskrbimo za vzpostavitev, povezavo, urejanje in vodenje vaših družbenih omrežij. V kolikor vam zmanjkuje časa, nimate potrebnega znanja na tem področju, ali pa ne sledite trendom družabnih omrežij, lahko prevzamemo vodenje teh. S profesionalnim upravljanjem družbenih omrežij gradimo na večji prepoznavnosti vaše blagovne znamke, izdelkov ali storitev. Za vas pridobivamo nove sledilce, izpeljemo nagradne igre in poskrbimo za kakovostno prisotnost na družbenih omrežjih.

Icon Image

Influencer marketing

Z vplivnostnim marketingom poskrbimo, da skrbno izbrani vplivneži predstavijo vaše izdelke ali storitve. Tovrstna marketinška metoda prinaša izredno dobre prodajne rezultate za relativno nizek vložek, grajenje prepoznavnosti blagovne znamke, hkrati pa od vplivnežev prejmemo dober material za oglase in druge objave.

Icon Image

Spletno oglaševanje

V agenciji poskrbimo, da vašo storitev ali izdelke kvalitetno predstavimo potencialnim kupcem ali naročnikom. Težimo k minimizaciji stroškov in maksimizaciji rezultatov. Poskrbimo za to, da je vaša blagovna znamka iz dneva v dan bolj prepoznavna, da se kupci vračajo in vam ter vašim izdelkom/storitvam zaupajo. Z vami gojimo dolgoročen partnerski odnos.

Icon Image

Produkcija

Glede na to, da imamo vse manj časa, je zelo pomembno, da ga izrabimo pravilno. Kar pomeni, da izberemo prave vsebine, s katerimi naslavljamo občinstvo. Video je orodje, ki najbolj učinkovito zajame pozornost gledalca. Za vas na podlagi zgodbe in strategije pojavljanja pripravimo videospot za televizijo (snemani ali telop), banner, radijski spot, fotografiranje izdelkov in še veliko več.

Icon Image

TV oglaševanje

Za vas pripravimo televizijski medijski načrt, kamor vključimo najbolj gledane termine, najbolj gledane dogodke in oddaje na najbolj gledanih programih. Televizija ima v Sloveniji, v primerjavi s sosednjimi državami, še vedno velik doseg oz. ratinge, glede na ostale medije. Zadnji trendi kažejo, da se ljudje zaradi vse več kakovostnih serij in športnih prenosov z odlično gledanostjo, vračajo k televiziji.

Icon Image

Oglaševanje na radiu

Radio je eden izmed medijev, ki mu še vedno posvečamo veliko časa, saj ga poslušamo na poti, na delovnem mestu in doma. Pripravimo vam lahko kakovosten medijski načrt, saj sodelujemo z vsemi radiji v Sloveniji, zato vam lahko pripravimo načrt oglaševanja zgolj na enem delu Slovenije (glede na vašo lokacijo oz. želje) ali pokrijemo oglaševanje po vsej Sloveniji. Seveda vam pripravimo tudi radijski spot.

Icon Image

Zunanje oglaševanje

Zelo dober podporni medij ostalemu oglaševanju je tudi zunanje oglaševanje. Glede na to, da preživimo veliko časa za volanom, je oglaševanje na jumbo plakatih, citylight-ih, supremih, ipd. dobra izbira, kar kažejo tudi naše izkušnje. Za vas poiščemo najboljše lokacije za dobro ceno, hkrati pa vam seveda pripravimo tudi kreativo.

Icon Image

Tiskovine

Skoraj vsako podjetje za obratovanje potrebuje tudi primerni tiskani material. Na podlagi CGP-ja, ki vam ga tudi lahko pripravimo, vam lahko oblikujemo in natisnemo vizitke, letake, kataloge … Glede na vaše želje pripravimo predloge in poskrbimo, da boste ponosni na izdelke, ki jih boste dali iz rok.Glede na vaše želje in naše predloge poskrbimo, da boste ponosni na izdelke, ki jih boste dali iz rok

Iščete dolgoročnega marketinškega partnerja?

Izpolnite spodnji obrazec in stopite v stik z nami!

Področje sodelovanja (označite področja, ki vas zanimajo):

ali nas pokličite